Miss Slovensko 2013 sa stala Karolína Chomisteková

15.04.2013 Bratislava

Bratislava 14. apríla (TASR) – Karolína Chomisteková z Oravského Podzámku sa dnes večer v bratislavskej Incheba Expo Aréne stala Miss Slovensko 2013. Za prvenstvo v 18. ročníku tejto prestížnej súťaže krásy okrem korunky a osobného automobilu získala táto 19-ročná študentka manažmentu byt na jeden rok v rezidencii Skybox, honorovanú zmluvu na 33 tisíc eur, exkluzívnu dovolenku a dámske náramkové hodinky. Slovensko bude reprezentovať na svetovom finále Miss World, ktoré sa uskutoční v septembri v indonézskej Jakarte.

Podľa rozhodnutia poroty sa prvou vicemiss stala Nikoleta Duchoňová (19) z Trebatíc, ktorá bude reprezentovať našu krajinu na medzinárodnej súťaži krásy Miss International v Japonsku. Druhou vicemiss sa stala Luciána Čvirková (19) z Trebišova.

Titul Miss Internet, Miss Synot Tip a Miss Hlas získala Barbora Lučivjanská (19) z Popradu. Nová miss Karolína Chomisteková si odnáša aj vedľajšie tituly Miss Gosh, Miss Pierot a Miss Press. Titul Miss Sympatia si rovnako odnáša Barbora Lučivjanská z Popradu. Výťažok z esemeskového hlasovania, ktoré trvalo až do záverečných minút priameho prenosu, poputuje na organizáciu letného tábora pre deti z Detského domova v Ružomberku.

Dvanásť pôvabných finalistiek predviedlo počas večera množstvo stylingov a modelov, modely koktejlových šiat značky Versace, extravagantnú kolekciu City Jungle, ktorú pripravila slovenská módna dizajnérka Michaeľa Ľuptáková či originálnu kombináciu spodnej bielizne Roberto Cavalli od VS Brands. O večerné šaty sa postarali poprední domáci módni návrhári.

V programe účinkovali David Koller so symfonickým orchestrom, Anita Soul, Igor Kmeťo, Mária Čírová, Martin Chodúr a ďalší umelci. Moderátorom večera bol Leoš Mareš.
 
 
 

Vyberte región